Recept voor Zuppa inglese


Neem een mooie (glazen) schaal met een inhoud van 1 2 liter en leg hierin de plakken cake. Verkruimel ook wat lange vingers: de bodem moet geheel bedekt zijn met cake en lange vinger. Maak alles vochtig met de marsala. Laat even intrekken. Leg het fruit op deze laag; bewaar wat fruit voor de garnering. Schenk de gele vla op het fruit. Klop de slagroom stijf met 1 eetlepel suiker en verdeel de slagroom over de vla. Garneer met wat achtergehouden fruit.


8 10 plakken cake
1 pak lange vingers
scheut marsalawijn
250 gram uitgelekte kersen
fruit van het seizoen (druif, aardbei, bes, kers) of uit blik/pot (uitgelekt!)
1/4 liter gele vla
1/4 liter slagroom

Dit recept is geschikt voor: 1 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 10 min
Geschikt voor 10-12 personen.

    Home            Recepten           Zoeken             Links