Recept voor Witvis met venkel


Snijd de venkel en ui in kleine stukjes. Bak de venkel en ui. Strooi er flink wat kerrie over en bak dit mee. Bestrooi de vis met peper en zout en leg de vis in een ovenschaal. Doe de gebakken venkel en ui erover. Snijd de tomaat in plakjes en verdeel dit over de vis. Strooi er vervolgens de helft van de geraspte kaas over. Giet er daarna een losgeklopt ei over. Strooi daarna de rest van de kaas er over. Zet de ovenschotel daarna ongeveer 30 minuten in de oven.


300 gram witvis
1 venkel
2 uien
4 tomaten
kerriepoeder
1 ei
zout
peper
75 gram geraspte kaas

Dit recept is geschikt voor: 2 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 45 min
Verwarm de oven vast voor op 180 graden. Veel kan van te voren gesneden worden. Venkel en ui vast bakken, zodat je alleen de ovenschaal nog moet vullen. Lekker met rijst. Emma

    Home            Recepten           Zoeken             Links