Recept voor Volkorenbroodjes met eiersalade


Kook de eieren hard. Halveer de broodjes en besmeer ze licht met mosterd. Pel de eieren en verdeel ze in 6 parten. Meng de magere yoghurtdressing met de demi crème fraîche, peper, zout, kerriepoeder en bieslook. Schep de saus luchtig door de eieren. Beleg de broodjes met sla en schep de eiersalade erop.


5 bruine broodjes (volkoren, meergranen- of waldkornbollen)
3 theelepels mosterd
5 eieren
1,5 eetlepel magere yoghurtdressing
2,5 eetlepel demi crème fraîche
peper
zout
mespuntje kerriepoeder
2,5 eetlepels gehakte bieslook (vers of diepvries)
sla om te garneren

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 20 min
Sonja

    Home            Recepten           Zoeken             Links