Recept voor Visschotel met bleekselderij en tomaat


recept Visschotel met bleekselderij en tomaat Ovenschaal invetten Voorgekookte aardappelschijfjes er dakpansgewijs in leggen. Beetje peper en zout erover strooien Gesnipperde ui er over strooien Stukken visfilet erop leggen Vleestomaten in plakjes snijden en erop leggen. Stengels bleekselderij in dunne boogjes snijden en erop leggen. Bestrooien met zout en peper en fijngehakte bladselderij. Beetje olie erover sprenkelen. Ca. 30 minuten in de oven.


450 - 500 gram (voorgekookte) plakjes aardappel
2 gesnipperde uien
zout
peper
400 gram visfilet in stukken
3 vleestomaten
3 stengels bleekselderij
bladselderij
beetje olie

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 45 min
Verwarm de oven voor op 175 graden. Bij vis uit de vriezer moet de je de vis eerst goed laten ontdooien!!

    Home            Recepten           Zoeken             Links