Recept voor Verse worst met kruiden


Blancheer de worst ca. 6 minuten in kokend water. Was intussen de kruiden en houd de takjes heel. Pel en snij de knoflook in dunne plakjes. Stek de kruiden en de knoflook in de worst. Rol de worst op en steek hem met de sateprikkers ter versteviging vast. Steek de kruiden en de knoflook in de worst. Smeer de worst in met de zonnebloemolie. Rooster de worst aan de zijkant van de barbecue in ca. 15 minuten gaar.


500 gram verse barbecueworst (aan 1 stuk)
5 blaadjes laurier
5 takjes verse rozemarijn
5 takjes verse tijm
5 teentjes knoflook
2 el zonnebloemolie

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 30 min
Extra nodig: 2 sateprikkers. Leg de sateprikkers eerst 10 minuten in koud water zodat ze niet verbranden op de barbecue!

    Home            Recepten           Zoeken             Links