Recept voor Vegetarische roerbakschotel


Roerbak de asperges, wortel en sjalot 10 minuten in de olie. Schep de peultjes erdoor en bak ze 5 minuten mee. Schenk de bouillon erbij en stoof de groenten in 5-10 minuten gaar. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan lichtbruin. Strooi voor het serveren het sesamzaad en het basilicum over de groenten. Lekker met mihoen. Bind het teveel aan vocht met aardappelmeel. ">


500 gr groene asperges in stukjes van 3 cm
250 gr worteltjes in dunne plakjes
4 sjalotjes in partjes
200 gr schuin gehalveerde peultjes
4 eetlepels olijfolie
1 dl kippenbouillon (tablet)
zout, peper
25 gr sesamzaad
3 eetlepels fijngehakt basilicum

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
aardappelmeel
AV

    Home            Recepten           Zoeken             Links