Recept voor Stamppot van bladspinazie


Kook de aardappelen in een laagje water met een snufje zout in ± 20 minuten gaar. Verwarm de spinazie. Verhit de olie en bak de spekblokjes hierin uit. Pel en snipper de ui. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de rest van de paprika in blokjes. Bak de ui en de paprika 4 minuten met de spekblokjes mee. Giet de aardappelen af. Schud ze op, stamp ze fijn en meng ze met het ontbijtspekmengsel, de spinazie en de Boursin.


750 gr geschilde aardappelen
zout
1 pak (450 gr) Iglo Bladspinazie
1 eetlepel olijfolie
150 gr kleine ontbijtspekblokjes
1 grote ui
1 kleine rode paprika
1 klein pakje (80 gr) Boursin met peper

Dit recept is geschikt voor: 2 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Lekker bij de stamppot: Pittige gehaktballetjes
  • AV

  •     Home            Recepten           Zoeken             Links