Recept voor Spinazie tortilla


Snij de chorizo in stukjes en bak de stukjes in ca. 2 minuten uit. Voeg de aardappeltjes toe en bak deze ca. 6 minuten mee. Laat ondertussen in een pan met bodempje water de spinazie in ca. 3 minuten slinken. Laat de spinazie in een zeef uitlekken en druk er zo veel mogelijk vocht uit. Hak vervolgens de spinazie grof en schep het door de aardappeltjes. Klop in een kom de eieren los met de kaas en schenk het over de aardappeltjes. Laat het ei in ca. 5 minuten stollen. Eet smakelijk!


100 gram chorizo (stukje)
1 pak roerbak aardappeltjes (Celavita)
1 zak panklare spinazie (300 gram)
4 eieren
100 gram geraspte belegen kaas

Dit recept is geschikt voor: 2 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 20 min

    Home            Recepten           Zoeken             Links