Recept voor Spareribs Sranang


Spareribs Sranang worden bereid met een speciale Surinaamse marinade, waarvan de belangrijkste ingrediënten op een bijzondere manier geroosterd zijn; hierdoor krijgen de spareribs een aparte smaak. Genoeg voor Voor 4 personen. Klaar te maken in 30 minuten (excl.marineren). De smaak van dit gerecht is Mild-Kruidig. SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SLAMAT MAKAN! EET SMAKELIJK!


500 gram spareribs
1 potje (360ml)
Faja Lobi Roast Red Pork
Bereidingswijze: Snijdt de spareribs in de gewenste stukken
meng 1 vers geperste sinaasappel, 1 eetlepel suiker en 2 eetlepels ketchup met de Roast Red Pork (marinade) en marineer de spareribs hierin 2-3 uur. Bak het vlees in de oven op 175-200 graden gaar.
Variatietip: Rooster, grill of barbecue de spareribs eens. TIP: Marineer de spareribs é
é
n nacht tevoren in de koelkast.

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links