![]() |
|
Recept voor Seitan (vegetarisch gerecht)
Bereidingswijze van Seitan (vegetarisch gerecht) recept
Olie verhitten, Seitan uitlekken, daarna in kleine reepjes snijden en in de olie 5 minuten bakken, daarna uien en knoflook toevoegen en 2-3 minuten meefruiten; voeg de Snesie Foroe, tomatenpuree, selderij, de Pinda-Satésaus en peper toe, het geheel omscheppen en 5 minuten bakken. De laatste minuut de paprika, prei en het water toevoegen en goed omscheppen; het geheel 10 minuten zachtjes laten sudderen. Kouseband.
Ingrediënten voor Seitan (vegetarisch gerecht) recept
325 gram Seitan
1/2 Madam Jeanette peper
1 theelepel Faja Lobi Pinda-Saté
saus
3 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix)
4 theelepels Exotimex Knoflook
2 theelepels tomatenpuree
12 eetlepels olie
1/4 stuk rode paprika
1 stengel prei
2 takken selderij
1/2 ui
1/2 kopje water
Aanvullende info bij dit recept:
Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Variatietip: Serveer dit gerecht ook eens met o.a. Nasi Goreng. Ook dit gerecht is een product uit de Hindoestaanse keuken, die een groot aantal verfijnde vegetarische gerechten heeft voorgebracht Seitan is een volwaardige vleesvervanger, zodat het een bijzondere belangstelling krijgt van de Hindoestaanse huisvrouw. Surinaamse recepten