Recept voor Roti Alubhari (roti gevuld met aardappelen)


Vulling (aardappelen): De aardappelen wassen en met schil gaarkoken, van schil ontdoen en fijnprakken, vervolgens in een schaal doen en hieraan komijnzaad, knoflook, peper en zout naar smaak toevoegen en het geheel goed mengen. Deeg Voor verdere bereiding, zie het recept van Roti. Nickerie, Murgie Masala Speciaal, Bhera Ke Ghos (lamsvlees in masala) of Doksa Masala (eendenborstfilet in masala).


2 theelepels Faja Lobi Knoflook
1 Madam Jeanette peper
500 gram zelfrijzend bakmeel
300 ml water
500 gram aardappelen
2 eetlepels gemalen komijnzaad
100 ml olie
zout

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Variatietip: Serveer ook eens met Jhienga Tarkari, Alu en Ei Tarkari, Kouseband met Garnalen, Aardappel met Peultjes, Kouseband met Aardappel. Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links