Recept voor Romige kaastaart


Smelt de boter en meng met de verkruimelde koekjes. Druk in de bodem van een 20 cm brede taartvorm met losse bodem. Zet even weg in de koelkast. Klop de Philadelphia Naturel Light volstrekt glad. Voeg de melk, de suiker, de geraspte citroenschil en het sap toe. Alles goed door elkaar husselen! Laat de gelatine au bain-marie oplossen in 3 eetlepels water. Voeg toe aan het Philadelphia Naturel Light mengsel en lepel de room eronder. Giet het over de (eerder bereide) koekjesbodem en koel tot de vulling stevig is (duurt ca. 4 uur). Haal de taart vlak voor het opdienen uit de bakvorm en werk deze af met vers fruit.


Bodem:
75 gram boter
450 gram Philadelphia Naturel Light, op kamertemperatuur
200 gram volkorenkoekjes, verkruimeld
Vulling:
100 ml melk
150 gram poedersuiker
het sap en de geraspte schil van 1 citroen
1 zakje gelatine
100 ml dikke room met een vetgehalte van ongeveer 48%, lichtjes opgeklopt
vers fruit voor de afwerking

Dit recept is geschikt voor: 6 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 3 uur

    Home            Recepten           Zoeken             Links