Recept voor Roerbakmie met courgette


Snij de courgette in kleine stukjes. Snij de kipfilet in blokjes en strooi er wat zout over. Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin de kipfiletblokjes in circa 5 minuten gaar en goudbruin. Voeg daarna de courgette en roerbakgroenten toe en bak dit nog 3 minuten mee. Kook de roerbakmie 2 minuten volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg 150 ml. water en de mix toe en verhit het geheel al omscheppend circa 1 minuut. Voeg de roerbakmie toe en roerbak het gerecht op hoog vuur droog. Garneer het gerecht naar smaak met de cashewnoten. Gelijk opeten, zodat de cashewnoten nog lekker knapperig zijn.


500 gram kipfilet
vloeibare margarine
150 gram courgette
400 gram Oosterse roerbakgroente
1 pak roerbakmie
1 pak mix voor roerbakmie (Honig)
75 gram ongezouten cashewnoten
zout

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 30 min

    Home            Recepten           Zoeken             Links