Recept voor Quorn (vegetarisch gerecht)


Quorn in stukjes snijden. 10 eetlepels olie verhitten, hieraan de Quorn toevoegen en 5 minuten roerbakken; vervolgens alle overige ingrediënten (behalve het water) hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken. Tenslotte het water toevoegen, het geheel even omscheppen, en met gesloten deksel 5 minuten op zacht vuur laten sudderen Kouseband, Bruine Bonen en eventueel Ghoegrie. Variatietip: Voeg in stukjes gesneden groene en rode paprika, prei en taugé tijdens het roerbakken toe.


300 gram Quorn
2 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix)
2 theelepels tomatenpuree
1 stukje verse peper
2 takken selderij
1/2 kopje water

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Quorn is van plantaardig oorsprong en derhalve bij uitstek geschikt voor de bereiding van vegetarische gerechten Quorn is vetarm, zonder cholesterol en bevat een hoog gehalte aan eiwit en voedingsvezels. Door het gebruik van originele Surinaamse kruiden en specerijen, wordtmet Quorn een vegetarisch gerecht bereid met een typisch Suirnaams karakter het Surinaams karakter hiervan wordt versterkt door het gerecht ook op een Surinaamse wijze te serveren. Genoeg voor Voor 4 personen. Klaar te maken in 15 minuten. De smaak van dit gerecht is Mild. SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SLAMAT MAKAN! EET SMAKELIJK! Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links