Recept voor Pilav met rijst


recept Pilav met rijst Snipper en fruit de uien. Haal vervolgens de glazige uien weer uit de pan. Snijd ondertussen het vlees in stukjes en kruid het met zout en peper. Braad vervolgens het vlees aan en doe de ui terug in de pan. Een paar scheuten ketjap, de tomatenpuree en evt. de sambal toevoegen. Kook odertussen de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Laat het geheel ongeveer 15 minuten sudderen. Doe er vast wat perzikensap bij. Snij de perziken in stukjes en voeg die nu toe. Nog even laten doorwarmen. Rijst en saus apart serveren.


400 gram kipfilet
2 blikjes tomatenpuree
2 grote uien
(sambal)
Ketjap Manis
1 blik perziken
400 gram zilvervliesrijst

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 30 min
Pas op met de sambal, het is snel te veel! Erg lekker en makkelijk van te voren klaar te maken.

    Home            Recepten           Zoeken             Links