Recept voor Perzikvlaai


Vet een springvorm in. Laat de perziken goed uitlekken. Klop de eieren met de zoetstof en het zout tot schuim. Roer de kwark, 3 el citroensap en de vanillepuddingpoeder door het eischuim. Doe de helft van de kwark in de springvorm. Verdeel de perziken hierover, eventueel op 2 na, voor de garnering. Doe vervolgens de rest van de kwark eroverheen. Bak de taart in ongeveer een uurtje gaar. Laat de vlaai afkoelen en strooi er een beetje poedersuiker overheen en spuit er een toefje slankroom op.


1 citroen of citroensap
1 blik perziken op sap
4 eieren
zout
500 gram magere kwark
1 zakje vanillepuddingpoeder
100 gram zoetstof
poedersuiker
slankroom

Dit recept is geschikt voor: 7 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 10 min
Verwarm de oven voor op 175 graden. Sonja

    Home            Recepten           Zoeken             Links