Recept voor Pangafilet met sperziebonen en champignons


recept Pangafilet met sperziebonen en champignons Laat de visfilets ontdooien. Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de groenten schoon, snijd de bosuitjes in schuine stukken en halveer de champignons. Kook de sperziebonen halfgaar en laat ze uitlekken. Wentel de pangafilets licht door de bloem en bestrooi ze met zout en peper. Verhit olie en bak de pangafilets aan beide kanten in ca. 8 min. gaar. Verhit in de wok de rest van de olie en bak de sperziebonen met de champignons ca. 3 min. Voeg de bosuitjes toe. Breng op smaak met de ketjap en het citroensap. Verdeel de rijst met de groenten over 5 borden en leg de pangafilets erop.


5 diepvries panga visfilets
325 gram gele rijst
5 bosuitjes
900 gram sperziebonen
250 gram champignons
6 el bloem
zout
versgemalen peper
6 el olie
2 el ketjap
2 el citroensap

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 45 min
Extra nodig: wok.

    Home            Recepten           Zoeken             Links