Recept voor Paksoistamppot met garnalen


Kook de aardappelen. Roerbak het varkensfilet met de knoflook en de olijfolie ± 5 minuten in een wok. Voeg de paksoi toe en bak die ± 3 minuten mee. Giet het overtollige vocht in een schaaltje af (dit kunt u eventueel later gebruiken om de stamppot smeuïger te maken). Roer naar smaak ketjap door het vlees-paksoimengsel en warm het even op. Voeg de garnalen toe en roer alles even door. Maak de aardappelen fijn en roer ze erdoor. Serveer met seroendeng.


1 struik paksoi in kleine stukjes
±
500 gr geschilde aardappelen
150 gr gepelde garnalen
150 gr varkensfilet in blokjes
2 geperste teentjes knoflook
olijfolie
ketjap manis
seroendeng naar smaak
Peper, zout

Dit recept is geschikt voor: 2 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
AV

    Home            Recepten           Zoeken             Links