Recept voor Nasi Goreng met Quorn


De eieren in 3 eetlepels hete olie enkele minuten roerbakken en daarna afscheppen. 9 eetlepels olie verhitten, in stukjes gesneden Quorn toevoegen en enkele minuten lichtbruin bakken ; hieraan toevoegen 5 eetlepels Nasi Goreng (roerbakmix), selderij, tomatenpuree, peper, prei en het geheel 3 minuten roerbakken. 3 kopjes gekookte rijst toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken; de laatste minuut de eieren toevoegen en goed omscheppen. Eventueel zout naar smaak toevoegen. Kouseband, Exotimex Redi Pepre Sauce, Zuurgoed en/of Gebakken Banaan. Variatietip: Verrijk de smaak met Faja Lobi Pinda- Saté saus.


Kotomisi Rijst
250 gram Quorn
Faja Lobi Pinda-Sat
é
saus
Faja Lobi Nasi Goreng (roerbakmix)
Faja Lobi Nasi Goreng (roerbakmix)
1 Madam Jeanette peper
3 eieren
olie
1 fijngesneden stengel selderij
1 gesneden stengel prei
zout
1 theelepel tomatenpuree

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Nasi Goreng is een bijzonder populair rijstgerecht in Suriname in Suriname vindt men dan ook verschillende nasi varianten afkomstig uit de keukens van de verschillende bevolkingsgroepen. Nasi Goreng met Quorn is een nasi zonder vlees, ontwikkeld in de Hindoestaanse keuken in Nederland Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links