Recept voor Nasi Goreng met Garnalen


De eieren in 3 eetlepels olie enkele minuten roerbakken en daarna afscheppen. 9 eetlepels olie verhitten, garnalen toevoegen en enkele minuten bakken tot het gaar is; hieraan toevoegen 5 eetlepels Nasi Goreng (roerbakmix), 2 mespuntjes trassie, selderij, prei, doperwten, peper en het geheel 3 minuten roerbakken. 3 kopjes gekookte rijst toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken; de laatste minuut de eieren toevoegen en goed omscheppen. Eventueel zout naar smaak toevoegen. tomaat en komkommer. Variatietip: Gebruik als bijgerecht Zuurgoed.


Faja Lobi Nasi Goreng (roerbakmix)
Faja Lobi
Kouseband -Mix (roerbakmix)
Kotomisi Rijst
Faja Lobi Pinda-Sat
é
saus
1 Madam Jeanette peper
trassie
3 eieren
olie
1 fijngesneden stengel selderij
1 gesneden stengel prei
zout
50 gram doperwten
200 gram middelgrote garnalen

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Weer een variant van Nasi Goreng uit de Surinaamse keuken, die te danken is aan de creativiteit van de Javaanse keuken. Geserveerd met kouseband en met de populaire Madam Jeanette peper, kan de dag niet meer stuk. Genoeg voor Voor 4 personen. Klaar te maken in 20 minuten. De smaak van dit gerecht is Kruidig. SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SLAMAT MAKAN! EET SMAKELIJK! Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links