Recept voor Moksie Alesie Pork (gemengd rijstgerecht met verse groenten en hamlappen)


4-5 eetlepels olie verhitten; roerbak alle ingrediënten (fijngesneden), behalve de Chicken Parramaribo (roerbaksaus) en de rijst, gedurende 8 minuten; voeg hierna de Chicken Paramaribo (roerbaksaus) toe en laat het geheel 5-7 minuten op matig vuur sudderen, voeg vlak voor het serveren 400 gram gekookte Kotomisi rijst toe, schep het geheel goed om. Variatietip: Combineer dit gerecht eens met Faja Lobi Pinda- Saté saus.


1 potje
Faja Lobi Chicken Paramaribo (roerbaksaus)
250 gram hamlappen
1 prei
100 gram champignons
1 kleine winterwortel
400 gram Kotomisi Rijst
olie
250 gram roerbakgroente (voorgesneden)

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Pork Moksie Alesie is een rijstgerecht, gemengd met een groot aantal verse groenten en hamlappen in een lekkere Surinaamse rode saus. Genoeg voor Voor 4 personen. Klaar te maken in 20 minuten. De smaak van dit gerecht is Zoet-Pikant. SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SLAMAT MAKAN! EET SMAKELIJK! Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links