Recept voor Mietha Roti (zoete roti)


Alle ingrediënten met een mixer goed met elkaar mengen tot een glad beslag; koekenpan goed verhitten, klontje boter erin doen, giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak het aan weerszijden lichtbruin.


1 eetlepel Kotomisi Cocosmelk
100 gram zelfrijzend bakmeel
60 gram suiker
100 ml melk
1 theelepel kaneel
1 ei
20 gram rozijnen
8 gram vanillesuiker

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Variatietip: Mietha Roti is é é n van de populaire Hindoestaanse lekkernijen, die snel bereid kunnen worden de Surinaamse huisvrouw grijpt dan ook vaak naar deze lekkere roti als zij eventjes iets lekkers lust. Door er cocosmelk en vanillesuiker aan toe te voegen, krijgt deze roti een typisch Surinaamse smaak. Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links