Recept voor Mexicaanse salade


recept Mexicaanse salade Bak het gehakt rul. Maak ondertussen de chips fijn. Snijd de tomaat, mozzarella, avocado in kleine stukjes. Was de sla en snijd of scheur deze in stukken. Maak met de suiker, olijfolie, azijn en mosterd een dressing en meng deze door de sla. Doe de stukjes avocado er bij. Meng nu de tomaat, bonen, mas, mozzarella, olijven en de helft van de chips erdoor. Doe de gebakken gehakt over de salade. Met het geheel af met de geraspte kaas en de rest van de chips.


300 gram gehakt
1 krop sla
1 zak tortilla chips
1 tomaat
1 bolletje mozzarella
1 blikje kidneybonen
1 blikje mas
olijven (naar smaak)
1 avocado
geraspte kaas
suiker
olijfolie
azijn
mosterd

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 20 min
Makkelijk te maken, erg lekker.

    Home            Recepten           Zoeken             Links