Recept voor Mexicaanse burrito’s


recept Mexicaanse burrito’s Bak de gehakt snel rul in een hapjespan. Snijd de ui, paprika en champignons in stukjes. Voeg de groenten toe aan het gehakt en bak het geheel nog ca. 3 minuten. Voeg het zakje kruiden, de tomatenblokjes en de (afgespoelde) kidneybonen aan het gehakmengsel toe. Verwarm het geheel op een laag vuur nog ca. 10 minuten. Verdeel het mengsel over 10 wraps en leg ze in een ovenschaal. Vouw de burrito’s dicht, steek de cocktailprikkers door het midden van de burrito’s en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi de burrito’s naar smaak met geraspte kaas. Zet de burrito’s gedurende 5 minuten in de oven. Serveer de burrito’s met sla (aangemaakt met de slasaus of dressing).


2 pakken wraps
500 gram rundergehakt
1 ui
1 rode paprika
125 gram champignons
1 zakje burrito of fajita
1 blik tomatenblokjes
1 blik rode kidneybonen
1 zak gemengde ijsbergsla
slasaus (of andere dressing)
geraspte kaas
extra nodig: keukenpapier en cocktailprikkers

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 45 min
Verwarm de oven voor op 200 graden.

    Home            Recepten           Zoeken             Links