Recept voor Mexicaans rundvlees


Verhit de olie en bak het vlees al omscheppend bruin. Bestrooi met het chilipoeder, het paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Snijd de uien in ringen en snipper de knoflook. Bak vervolgens de uien en de knoflook 5 min. op een halfhoog vuur mee. Schenk de bouillon erbij en voeg de seasoning mix toe. Stoof het vlees in 1 uur en 30 min gaar. Apart serveren met aardappelpuree en doperwtenmix.


3 el olijfolie
800 gram riblappen, in flinke dobbelstenen
2 tl chilipoeder
2 tl paprikapoeder
peper
zout
3 uien
1 teentje knoflook
4 dl rundvleesbouillon (van een tablet)
1 zakje seasoning mild (Casa Fiesta)
3 blikken mexicaanse doperwtenmix (Aldi)
aardappelpuree

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 2 uur

    Home            Recepten           Zoeken             Links