Recept voor Masterbeef met Kouseband Krioro


Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Verhit de boter en roerbak de Masterbeef met de tomaten 5 minuten. Voeg 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de kouseband en 1 1/2 kopje water toe en schep het om; het geheel 25 minuten met gesloten deksel op matig vuur laten sudderen. selderij. Variatietip: Voeg naar smaak Kotomisi Cocosmelk toe. Voeg eens 50 gram gedroogde garnalen toe voor een lekkere moksie alesie. Varieer de kouseband met amsoi, oker, aubergine, sperziebonen of maïskolfjes.


250 gram Masterbeef
50-100 gram boter
2 tomaten
400 gram kouseband
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Masterbeef wordt vervaardigd van vlees van jonge stieren, dat op een unieke manier gezouten en vervolgens op een bijzondere manier gerijpt wordt hierdoor wordt een kwalitatief hoogwaardig vleesproduct verkregen met een exclusieve smaak, dat in Suriname en de Ned. Antillen een grote populariteit geniet. Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links