Recept voor Masterbeef met Bakbanaan


Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Voeg de cocosmelk aan de bakbanaan (geschild en in ronde stukken gesneden) toe, zodat ze onderstaan; leg de Masterbeef er bovenop. Het geheel 15 minuten met gesloten deksel op matig vuur laten stoven; daarna de tomaat, de selderij en 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix) toevoegen, goed omscheppen en 10 minuten door laten stoven.


250 ml Kotomisi Cocosmelk
250 gram Masterbeef
6 groene bakbananen
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
1 tomaat
1 tak selderij

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
In de Surinaamse keuken wordt er veel gebruik gemaakt van aardvruchten o.a. bakbanaan, cassave, pom dit gerecht is é é n van de bekende Surinaamse gerechten, gemaakt van bakbanaan in combinatie met Masterbeef en cocosmelk. Geniet ervan! Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links