Recept voor Masterbeef Soep


Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in stukjes. Verhit de margarine en roerbak de Masterbeef met de tomaten 5 minuten. Het water aan de kook brengen met de schenkel, de pimnetkorrels en de selderijsteeltjes; voeg de Masterbeef en 2 eetlepels masterbeef (roerbakmix) hieraan toe. De aardappelen schillen, wassen, in stukjes snijden en na 10-15 minuten aan de soep toevoegen; kook het geheel tot de aardappelen zachtgekookt zijn. De laatste minuut de fijngesneden selderijblaadjes toevoegen. Eventueel op smaak afmaken met extra masterbeef (roerbakmix).


100 gram Masterbeef
25 gram margarine
2 liter water
5 pimentkorrels
500 gram schenkel
2 grote tomaten
2 middelgrote aardappelen
2 takken selderij
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Een wel erg aparte soep uit de Creoolse keuken in Suriname, bereid met de populaire Masterbeef de exclusieve kruidensamenstelling resulteert in een lekkere Creoolse soep, die in Suriname inmiddels een grote populariteit geniet. Genoeg voor Voor 4-6 personen. Klaar te maken in 45 minuten. De smaak van dit gerecht is Mild. SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SLAMAT MAKAN! EET SMAKELIJK! Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links