![]() |
|
Recept voor Masterbeef Creole (gesmoorde Masterbeef)
Bereidingswijze van Masterbeef Creole (gesmoorde Masterbeef) recept
Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Verhit de margarine en bak de Masterbeef gedurende 5 minuten. Voeg 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de tomatenpuree, de peultjes en 1 1/2 kopje water toe, schep het om en laat het geheel 25 minuten met gesloten deksel op matig vuur smoren.
Ingrediënten voor Masterbeef Creole (gesmoorde Masterbeef) recept
50 gram margarine
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
250 gram Masterbeef
2 theelepels tomatenpuree
250 gram peultjes
Kotomisi Rijst
Aanvullende info bij dit recept:
Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Masterbeef Creole is een Surinaams gerecht, dat vooral door de Creolen gebruikt wordt het bijzondere van dit gerecht is dat het gecombineerd wordt met peultjes en daarna gesmoord wordt. Surinaamse recepten