Recept voor Luxe stoofpeertjes


recept Luxe stoofpeertjes Schil de stoofperen maar laat de steeltjes er aan Stoof de peren met het druiven-bessensap, wijn, kaneel en suiker op een laag vuur, en afgedekt in ca. 2 uur mooi rood Zet de peren rechtop op een bord of in een schaal. Bind het stoofvocht met de allesbinder. Schenk de saus over de peren en garneer het met munt.


8 stoofperen
2 dl dubbeldrank
scheutje bessen-druiven sap
2 dl rode wijn
1 pijpje kaneel
2 eetlepels suiker
2 theelepels allesbinder
2 takjes verse munt

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 2 uur
Voorbereiding is ongeveer 10 minuten, stooftijd 2 uur. Bij wat zwaardere vleesgerechten zoals haas en ander wild. Of gewoon als toetje.

    Home            Recepten           Zoeken             Links