Recept voor Lekkere Italiaanse bollen


In wok of hapjespan helft van de olijfolie verhitten. Roerbakgroenten ca. 5 minuten roerbakken, bestrooien met zout en peper. Tartaartjes plat slaan en bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan rest van olijfolie verhitten (of grillpan gebruiken). Tartaartjes in ca. 2 minuten bakken (halverwege keren). Intussen gemengde sla mengen met helft van veldsla en dressing. Bollen halveren en beleggen met rest van veldsla. Tartaartjes op veldsla leggen, groentemix erop scheppen en fritessaus erover verdelen. Afdekken met bovenste helft van bollen. Serveren met gemengde salade.


5 eetlepels olijfolie
1 zakje Italiaanse roerbakgroenten (250 gram)
5 tartaartjes
1 zak gemengde sla (300 gram)
1 zak veldsla (75 gram)
5 eetlepels uit fles sladressing (naturel)
5 Italiaanse bollen
7 eetlepels fritessaus
zout
peper

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 30 min

    Home            Recepten           Zoeken             Links