Recept voor Lamskoteletten in vermoutmarinade


Meng de olijfolie, de vermout, zout, peper, de tijm, de marjolein en de gehakte rozemarijn. Bestrijk er het vlees mee en laat dit in de koelkast 1 nacht trekken. Bak het vlees aan beide kanten bruin in de reuzel en laat het aan iedere kant nog 2 minuten verder bakken. Serveer het vlees met de limoenpartjes, pasta zoals spaghetti of tagliatelle, kruidenboter en verse peultjes. Versier de schotel met enkele blaadjes munt.


8 lamskoteletten á
100 gr
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel witte vermout
zout, versgemalen zwarte peper
1 takje marjolein
1 takje tijm
1 koffielepel rozemarijn
30 gr reuzel
1 limoen

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
AV

    Home            Recepten           Zoeken             Links