Recept voor Kruidige koolraapstamppot


Schil de koolraap en de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes. Smelt de boter in een pan en roer de nasikruiden erdoor. Schep de koolraap en de aardappelen erdoor. Voeg de melk toe en smoor de koolraap en de aardappelen in 15-20 minuten zachtjes gaar. Stamp alles fijn en klop het geheel met een handmixer tot een smeuïge puree. Breng op smaak met zout en peper en roer de tijmblaadjes erdoor. Strooi de gefruite uitjes erover.


500 gr koolraap
2 aardappelen
25 gr boter
1/2 eetlepel nasi kruidenmix
1 dl melk
zout, peper
1/2 eetlepel verse tijmblaadjes
1 eetlepel gefruite uitjes

Dit recept is geschikt voor: 2 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
AV

    Home            Recepten           Zoeken             Links