Recept voor Kouseband met Garnalen


Kouseband in stukjes snijden en wassen. Olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin fruiten; garnalen toevoegen en enkele minuten meebakken. Vervolgens Kouseband -Mix, tomatenpuree, tomaat en de kouseband toevoegen, goed omscheppen en enkele minuten bakken, tenslotte het water toevoegen en omscheppen; het geheel 15 minuten zachtjes laten sudderen. Zout naar smaak toevoegen.


400 gram
Kouseband
1
Madam Jeanette peper
4 theelepels Exotimex Knoflook
5 eetlepels Faja Lobi Kouseband-Mix (roerbakmix)
zout
3 theelepels tomatenpuree
1 tomaat
12 eetlepels olie
1/2 ui
1 kopje water
250 gram middelgrote garnalen

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Variatietip: Serveer dit gerecht ook eens met Surinaams Puntje. Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links