Recept voor Kippensoep met Chinese vermicelli


Het water aan de kook brengen met de pimentkorrels en de soepgroente. De kip wassen en met zout en zwarte peper bestrooien. Als het water kookt, de stukken kip toevoegen alsook de gember, de sojasaus en de verse peper. Na 30 minuten koken, de in stukken geknipte Chinese vermicelli toevoegen alsmede de bouillonblokjes. De soep nog ongeveer 10 minuten laten koken. Van het vuur af, de fijngesneden sjalotjes door de soep scheppen, evenals de Aji-No-Moto.


1 theelepel Aji-No-Moto
2 eetlepels Faja Lobi Sieuw
500 gram kip
1 plakje gember (bolletje)
3 sjalotjes
100 gram chinese vermicelli
zwarte peper
1 tak selderij
1 groene peper
2 liter water
4 pimentkorrels
3-4 bouillonblokjes

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links