Recept voor Kip met Paksoi


Olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin lichtbruin fruiten; hieraan de kip toevoegen en bakken tot het gaar is. Vervolgens Snesie Foroe, tomatenpuree, oestersauce toevoegen en 5 minuten roerbakken. Voeg daarna de paksoi, in stukjes gesneden, toe en schep het om; los de maïzena in het water op en voeg het na enkele minuten hieraan toe. Het geheel 25 minuten zachtjes gaar koken. Kotomisi Rijst.


4 theelepels Exotimex Knoflook
5 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix)
1
Madam Jeanette peper
500 ml water
15 eetlepels olie
1 eetlepel tomatenpuree
2 bosjes paksoi
1 eetlepel oestersauce
1 eetlepel maï
zena
250 gram kipfilet
1 ui

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Variatietip: Gebruik in plaats van paksoi eens Kouseband of Kaisoi. Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links