Recept voor Kabeljauw met tomaat en kaas


recept Kabeljauw met tomaat en kaas Bak de gesnipperde ui in een beetje olijfolie glazig. Snijd de tomaten in blokjes. Voeg ze bij de ui en breng het goed op smaak met zout en peper. Voeg nu de kaas toe toe en laat deze op matig vuur smelten. Bedek de gehele bodem van de (ingevette) ovenschaal met de bliktomaten. Leg hierop de kabeljauwfilets. Giet het mengsel van tomaat en kaas over de vis. Zet de schaal 25-30 minuten in de oven.


1 grote ui, gesnipperd
scheutje olijfolie
4 grote vleestomaten
(zee)zout
peper
250 gram geraspte (belegen) kaas
1 blik gepelde tomaten (gepureerd)
500 gram kabeljauwfilet

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 45 min
Verwarm de oven voor op 200 graden. Serveren met gekookte aardappels of (pandan)rijst.

    Home            Recepten           Zoeken             Links