Recept voor Kaaspannenkoeken


Bereid het beslag zoals op de verpakking staat aangegeven. Roer er aansluitend worcestersaus en versgemalen peper naar smaak door evenals de geraspte ui. Verhit een klontje boter in de koekenpan en giet er daarna met een maatlepel (b.v. opscheplepel soep) het beslag in. Laat dit uitlopen en leg er per pannenkoek 2 plakken kaas op, druk deze er wat in en giet er dan nog een dun laagje beslag overheen, om het kleven bij het bakken van de tweede kant te voorkomen. Bak de pannenkoek aan één kant bruin en keer hem zodra de boven­kant droog is. Bak dan de andere kant bruin. Bak op dezelfde manier de andere pannenkoeken.


1 pak (meergranen) pannenkoekenmix
8 dl melk
2 eieren
(snufje zout)
boter om te bakken
worcestersaus
versgemalen peper
1 fijngesneden ui
16 plakken oude kaas zonder korst

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 30 min

    Home            Recepten           Zoeken             Links