Recept voor Kaasbroodjes


Maak van het broodmix, de boter en 3 dl handwarm water deeg volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Kneed op het laatst de kaas en de kruiden erdoor. Laat het deeg, afgedekt, 15 minuten rijzen. Verdeel het deeg in ca. 12 gelijke stukken en draai er bolletjes van. Leg de deegbolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat en laat ze afgedekt nog ca. 30 minuten narijzen. Verwarm nu de oven voor! Klop het ei los. Bestrijk de broodjes met wat ei en bestrooi ze met sesamzaad. Bak de broodjes in het midden van de oven in ca. 15 minuten lichtbruin en gaar.


1 pak broodmix (wit of bruin)
25 gram boter
2 eetlepels olie
150 gram geraspte kaas
2 theelepels Italiaanse kruiden
1 ei
ca. 2 eetlepels sesamzaad

Dit recept is geschikt voor: 6 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 3 uur
Verwarm de oven voor op 200 graden.

    Home            Recepten           Zoeken             Links