Recept voor Hachee


recept Hachee Pel de uien en snippers ze in grove stukjes. Verhit de boter en bak de stukjes vlees al omscheppend. Na ca. 2 minuten de ui meebakken. Bestrooi het vlees met zout, peper en bloem en schep het steeds om. Voeg nu een bouillontablet en een halve liter warm water toe, zodat het vlees net onderstaat. Voeg vervolgens azijn, suiker, laurierblaadjes en kruidnagels toe. Breng alles aan de kook en laat het vlees met de deksel schuin op de pan op zacht vuur in ca. 3 uur gaar stoven. Jus proeven en eventueel op smaak brengen met zout en peper.


5 uien
50 gram boter/margarine
600 doorregen runderlappen (in grove blokjes)
zout
peper
2 volle el bloem
1 vleesbouillontablet
2 el azijn
1 tl suiker
2 laurierblaadjes
4 kruidnagels
keukenpapier

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 3 uur
Serveren met gekookte aardappels en rode kool.

    Home            Recepten           Zoeken             Links