Recept voor Groentekrans met kruidenkaas


Kook de groenten beetgaar en koel ze onder koud stromend water. Laat ze in een vergiet uitlekken. Bekleed een ringvorm met bakpapier en verdeel hier over het grote blik croissantdeeg, bestrijk het deeg dun met de pesto. Vermeng de groenten met de kazen en doe ze in de vorm. Sluit de vorm af met het andere deeg. Plaats de vorm 25 minuten in de oven. Haal de vorm uit de oven, plaats een platte schaal op de vorm en keer hem om. Haal het bakpapier eraf.


600 gram verschillende groenten, bijv. verse doperwten, aspergepunten, bloemkool, broccoli
1 groot en 1 klein blik croissantdeeg
100 gram pesto
125 gram geraspte kruidenkaas
125 gram gerapste pittig belegen kaas

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 45 min
Verwarm de oven voor op 200 graden.

    Home            Recepten           Zoeken             Links