Recept voor Ghoegrie (gebakken Surinaamse kikkererwten)


De kikkererwten goed laten uitlekken, olie verhitten en hierin de ui lichtbruin fruiten; vervolgens de tomatenpuree en de kikkererwten toevoegen en het geheel circa 3 minuten, onder voortdurend omscheppen, op laag vuur bakken. De selderij vlak voor het afbakken toevoegen en met het geheel omscheppen. Eventueel zout naar smaak toevoegen. Serveren met Exotimex Mastersauce, Exotimex Redi Pepre Sauce.


Exotimex Mastersauce
Exotimex Redi Pepre Sauce
400 gram
Faja Lobi Kikkererwten (uit blik)
1/2 kleine ui
2 eetlepels olie
1 theelepel tomatenpuree
1 tak selderij

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Variatietip: Serveer de ghoegrie eens met gebakken kabeljauwfilet of met spiegelei. Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links