Recept voor Gevulde speculaascakejes


Maak de cakemix volgens de gebruiksaanwijzing klaar. Geen vanillesuiker toevoegen! Voeg de speculaaskruiden toe. Verkruimel de amandelspijs boven het beslag en spatel het er door heen. Verdeel het beslag over het bakblik. Strooi amandelschaafsel er overheen. Het teveel aan beslag kan verdeeld worden over een kleine tulbandvorm Laat de cakejes in ongeveer 15 minuten gaar worden. (Dit geldt ook voor de mini-tulband.)


200 gram cakemeel
200 gram suiker
200 gram roomboter
4 eieren
1 eetlepel speculaaskruiden
150 gram amandelspijs
1 zakje amandelschaafsel
muffinbakblik

Dit recept is geschikt voor: 7 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 1 uur
Oven voorverwarmen op 160 graden. Het recept is voor 12 muffins.

    Home            Recepten           Zoeken             Links