Recept voor Gemarineerde artisjokharten


Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in vieren. Meng het sinaasappelsap met het fijngeperste teentje knoflook, de tijm, het bieslook, de selderij, de peterselie, de cayennepeper, een snufje zout en de olijfolie. Schep het mengsel over de artisjokharten en laat ze in de koelkast een paar uur staan.


1 1/2 blik artisjokharten
het sap van 1 sinaasappel
1 teentje knoflook
1/2 theelepel (liefst verse) tijm
1 eetlepel fijngeknipt bieslook
1 eetlepel fijngeknipte selderij
2 eetlepels fijngeknipte peterselie
1 mespunt cayennepeper
zout
6 eetlepels olijfolie

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
AV

    Home            Recepten           Zoeken             Links