Recept voor Gemarineerd shoarmavlees


De ingrediënten voor deze droge mix kunt u naar wens vermenigvuldigen en door elkaar gemengd in een afgesloten pot bewaren. Voor de marinade: 4 gekneusde teentjes knoflook 1 fijngesneden ui 1/4 kopje citroensap (= ± 120 ml) 1/4 kopje water (= ± 120 ml) 1/8 kopje witte wijnazijn (= ± 60 ml) 1/8 kopje olijfolie (= ± 60 ml) ">


Voor de kruidenmix:
1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
1/4 theelepel gemalen kardemom
1/4 theelepel gemalen kruidnagel
1/2 theelepel gemalen kaneel
1/2 theelepel gemalen zwarte peper
Zout naar smaak

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
voor 1 kg lams- of rundvlees Leg het vlees ± 30 minuten in de diepvries en snijd het dan in dunne plakken van ± 11/2 cm.
  • AV

  •     Home            Recepten           Zoeken             Links