Recept voor Gehakt ovenschotel met spinazie


Bak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe. Voeg wat Provencaalse kruiden naar smaak toe. Verwarm de aardappelpuree. Voeg Boursin toe aan de aardappelpuree. Leg een laagje gehakt/ui mengsel in een ovenschaal, vervolgens een laagje aardappelpuree, en een laagje spinazie. Herhaal deze volgorde tot de ingredienten op zijn. Eindig met een laag geraspte kaas. Zet de schaal in de voorverwarmde oven en bak ca. 15 minuten tot de kaas gesmolten is en mooi bruin kleurt.


500 gram rundergehakt
800 gram aardappelpuree
2 uien, gesnipperd
80 gram Boursin Knoflook en fijne kruiden
2 el Provencaalse kruiden
200 gram geraspte kaas
450 gram (diepvries) bladspinazie

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 30 min
BereidingVerwarm de oven voor op 200 graden.

    Home            Recepten           Zoeken             Links