Recept voor Gebraden Masterbeef Sranang


Kook de Masterbeef 10-15 minuten om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af, ontbot het en snijdt het in stukjes. 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de selderij en het brood met de Masterbeef en de runderlappen goed mengen; hierna het ei, de melk en de tomatenpuree door het geheel mengen, eventueel op smaak brengen met extra masterbeef (roerbakmix). Het geheel in een beboterde ovenschaal doen en in een voorverwarmde oven op 200 graden in 60 minuten gaar braden.


100 gram
Masterbeef
2-3 takken selderij
2 eetlepels tomatenpuree
1 dl melk
750 gram runderlappen
3 sneetjes geweekt brood
1 ei
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Gebraden vlees is reeds apart te noemen, gebraden Masterbeef bereid op een bijzondere Surinaamse manier voegt hieraan pas een extra dimensie toe. Probeer het en ontdek het zelf! Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links