Recept voor Franse gehakte biefstuk met aardappelsalade


Snijd de uien in ringen. Fruit ze in de hete boter. Voeg mosterd, azijn, peper en zout toe. Laat alles een kwartiertje zacht bakken en voeg dan een scheut bouillon toe. Bak ondertussen de biefstukken. Serveer het vlees met de saus erover. Kook de aardappelen en snijd ze in blokjes. Maak een saus van de azijn, mosterd, uitje, augurken, peper en zout en roer dit door de aardappelblokjes. Direct serveren.


4 gehakte biefstukken
boter
2 uien
wijnazijn
mosterd
zwarte peper
zout
scheutje bouillon van een blokje
3 eetlepels zonnebloemolie
1 eetlepel azijn
1 theelepel mosterd
1 fijngesneden uitje
3 kleingesneden augurken
500 gram aardappelen
peper
zout

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 10 min

    Home            Recepten           Zoeken             Links