Recept voor Drumsticks Sranang


Kruid de drumsticks met de Chicken Paramaribo (roerbaksaus). Olie verhitten, drumsticks, sjalotjes (fijngesneden) en de peultjes toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 25 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen; de laatste 5 minuten de paprika toevoegen. pasta. Garneer met tomaat, bieslook en sla; eventueel geschaafde amandelen toevoegen.


1 potje (360 ml) Faja Lobi Chicken Paramaribo (roerbaksaus)
5 eetlepels olie
500 gram (kleine) drumsticks
3 sjalotjes
200 gram peultjes
1 rode paprika

Dit recept is geschikt voor: 4 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: -
Variatietip: Varieer de drumsticks met kippenbouten. Voeg pijnboompitten naar smaak toe. Vervang de peultjes met sperziebonen. Surinaamse recepten

    Home            Recepten           Zoeken             Links