Recept voor Chilibonen tex mex


Verhit olie, knoflook, pepertjes en ui in een braadpan en laat de ui in 3 minuten glazig worden. Voeg de paprika, de kidneybonen, de tomaten uit blik (met sap), de salsa en de suiker toe. Breng dit aan de kook en zet vervolgens het vuur laag en laat het mengsel zonder deksel in 15 minuten iets inkoken. Serveer de bonen met zure room, guacamole en ma´schips.


1 el olie
2 teentjes knoflook, geperst
1 klein vers rood pepertje, fijngehakt
1 ui, fijngehakt
1 groene paprika, gehakt
2 blikken kidneybonen, uitgelekt en afgespoeld
2 blikken met stukjes tomaat
125 gram tomatensalsa
1 tl bruine suiker

Dit recept is geschikt voor: 5 personen
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 45 min
Lekker met gemengde salade erbij.

    Home            Recepten           Zoeken             Links